Известие

Collapse
No announcement yet.

Дайте съвет

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дайте съвет

Приятел ми предлага да му купя Алфата - gtv 2.0 16v 98год. Като кола на външен вид е супер и е 150к, но пък ми казаха че давала разход от 13/100 нагоре.Дайте съвет добра ли е като кола и да я взимам.

Колега, без подробна информация за колата трудно може някой да се ангажира със съвет за покупка.....

Разход 13 е добър разход за града без да те плаша!
    12+ градско е по каталог както се казва, а нашите условия са различни....горивата са ни много по-лоши и е нормално да е разхода нагоре...
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Като гледам всеки казва различен разход едни 16 - други 12.А иначе това което повече ме инетересува е дали е читава кола и лесно ли се намират части за нея(от гледна точка че не са най-често срещаните коли в бг).

Comment

Re: Дайте съвет

Първоначално публикувано от 37
        Приятел ми предлага да му купя Алфата - gtv 2.0 16v 98год. Като кола на външен вид е супер и е 150к, но пък ми казаха че давала разход от 13/100 нагоре.Дайте съвет добра ли е като кола и да я взимам.
        Колата като поддръжка е все едно поддържаш 2-3 голфа, но кефа от нея е голям Ако наистина ти е приятел и ти я дава изгодно я отнасяй. Но все пак проверката е пожелателна! Относно разхода, Гошко от Бургас да каже С неговата докато се прибере поне 2-3ма се опитват да се заяждат и оттам и разхода.
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
        X